2.05.2006 г., 18:55 ч.

~КраЙ~ 

  Поезия
668 0 5

Трудно е да си сам,
оставен и предаден.
Трудно е любовта си бивша,
да забравиш.
Трудно е да мислиш,
че не можеш да обичаш.
Трудно е да мислиш,
че все след него ти ще тичаш.


Обичай, дори да не си обичан.
Прощавай, дори да не ти прощават.
Страдай, за да спре да те боли.
Плачи, за да няма повече сълзи.


Обичах те безумно,
давах всичко, но на среща нищо.
Търпях, прощавах и живота си скъсявах.


Може би, малко време бяхме заедно,
но ти успя да проникнеш дълбоко в моето сърце.
Може би, те задушавах,
може би, съм виновна, че те обичах.
Може би, ти света ми преобърна.


Искам да ти кажа: "Съжелявам!"
Искам да ти кажа: "Преигравам!"
Искам да ти кажа: "Обичах те!"
Искам да ти кажа: "Това е края!"


© Деница Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??