19.02.2010 г., 19:25 ч.

Край на несъществуващата ни връзка! 

  Поезия » Любовна
488 0 0

Днес красиви спомени изградих,

че до теб смело се доближих

и казах това, което ми тежеше,

изрекох го на глас -

обичам те аз!

 

Спомените от днес ще ми останат,

дано и при теб те са красиви,

но в мига, в който виждам очите ти, ще съм добре,

а после просто се питам "накъде?!".

Но аз ще те обичам пак...

 

За съжаление знам, че няма

да мога за дълго да бъда добра...

За съжаление знам, че съществува тя

и знам, че скоро ще се отдръпна,

но пак ще съм влюбена...

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??