Свърши се и таз почивка
Колкото съм взел, съм взел
Смених поредната обвивка
И се чувствам почернел.
Пих вода оттук-оттам,
Кеф ти морска, кеф ти от басейн
Осолих сланината, без срам
Даже прекалих, но съм спасен.
Цяла зима ще бера аз плодовете
На почивката - море
Щото вдигнах си имунитета
Никой вирус веч , не ще ме спре.
Христо Христов
© Hristo Hristov Всички права запазени