Имах две монети,
плата за лодкарят стар.
Звезда едничка, пътя да ми свети,
а сърцето, да ми е другар.
Срещнах Бялото момиче.
Тя ми даде дар.
Мен научи да обичам,
даже и лодкарят стар.
Там където в теб приличам,
а сърцето ми е плам,
без в душата да надничам,
с нея да обичам, знам.
© Иван Всички права запазени