21.08.2013 г., 21:26 ч.

Крайбрежна илюзия 

  Поезия » Друга
589 0 15

Като глухарче - от топлите длани на бриза -

разпръсква лятото последните свои илюзии…

Тромпетът на изневярата

в дует със всички крайбрежни капризи,

омайва с тяло кокетките

и се промъква под техните блузи…

 

От бара на делника бавно-бавно

надига се залезът,

току що почерпил нова надежда

със чаша текила…

 

Едно по едно прехвърля своите сини мъниста

август.

Обещава да се завърне,

подсмихва се

и си отива…

© Красимир Чернев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??