25.11.2008 г., 18:18 ч.  

Красив свят 

  Поезия » Любовна
464 0 0

 Красив свят

 

В красив свят се превръщат мечтите ни,

красотата нахлува в душите ни,

озарена от щастие и благослов,

с една истинска чиста любов!

 

Родени сме на този свят „красив",

за да обичаме и правиме добро,

но не можем да преглътнем гордостта,

когато ни отвръщат със зло!

 

За какво ни е всичко това,

дори и да е най-красивото на света,

не можем да го съхраним сега,

а то се превръща във фалш и суета!

 

© Ина Лилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??