Красив свят
В красив свят се превръщат мечтите ни,
красотата нахлува в душите ни,
озарена от щастие и благослов,
с една истинска чиста любов!
Родени сме на този свят „красив",
за да обичаме и правиме добро,
но не можем да преглътнем гордостта,
когато ни отвръщат със зло!
За какво ни е всичко това,
дори и да е най-красивото на света,
не можем да го съхраним сега,
а то се превръща във фалш и суета!
© Ина Лилова All rights reserved.