24.04.2019 г., 9:40 ч.

Красива 

  Поезия » Любовна
256 1 2

Красива

 

Дори когато плачеш си красива!

Сълзите ти са пролетна роса.

Много искам ти да си щастлива,

най-щастливата да си в света!

 

Красива си когато се събудиш

и срещаш утрото с усмихнати очи!

Красива си когато ме ревнуваш,

дори да знам, че много те боли!

 

Красива си когато те целувам,

и те докосвам аз със дива страст!

С пръсти във косата ти танцувам

и ти нашепвам тихо с нежен глас

 

„красива си“! Обичам те до лудост,

желая те до болка нощ и ден!

Любовта наистина е чудо!

Ти най-красиво чудо си за мен!

 

24.04.2019 г.

 

 

 

 

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??