30.04.2010 г., 20:59 ч.

Красива е като картина 

  Поезия » Любовна
965 0 6

Със две ръце ли те прегръщах,

със две очи ли те измислях,

или мечта била е всъщност

момичето, което исках.


Едно сърце ако докосне,

и после ако то изстине,

до нея ще се счупи моста,

по който аз самотен стигнах.


И всичките звезди в небето

ще замълчат и ще изстинат,

но само тя ще бъде светла

и хубава като картина.




...




© Димитър Димчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??