30.05.2018 г., 11:29 ч.

Красива си 

  Поезия » Любовна, Друга
289 3 4

Красива си, когато сутрин

очи отвориш вдъхновена,

съзреш ме с твойте мисли будни,

от радост и мечти пленена.

 

Красива си, когато денем

виждам със поглед как играеш

и с нежност и любов дарена,

в страстта неземна ме омаеш.

 

Красива си, когато вечер

коса отмяташ уморена,

в прегръдката ми топла, мека,

ръце отпуснеш върху мене.

 

Красива си, когато нощем –

заспала, с мислите танцуваш

и чувствам, че щастлив съм още,

щом с мен във сънищата плуваш.

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??