14.12.2009 г., 12:09 ч.

Красива си 

  Поезия
751 0 4

Красива си, моя любов недоносена.
Твърде жадна, роди се. Със писък.
За тебе вратите ми бяха затворени.
Напук се зачена. Сякаш от нищото.

 

 

Живота ми сриваш.
Съзря.
Преждевременно.
---
Бавно убиваш.
Скърбя.
Непреборила.
---
Твоите сили -
моята слабост.

 

 

Аз закъснях за нашата среща...
в безкрая, във време, в човешкия свят.
Красива си, моя любов. Безнадеждна
сега съм. Отдавна с аборта аз закъснях.

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??