20.04.2016 г., 20:44 ч.

Красива си, мамо 

  Поезия » Друга
381 0 10

Красива си, мамо,
очите ти топли и сини,
все питащи, чакащи само
при тебе да идвам... прости ми.

Красива си, мамо,
коси посребрели,
с преглътната мъка,
обида, неволи
и майчина гордост
дано се повтори
при нас и децата...
и душите разтвори.

Красива с усмивка си, мамо,

свенливо решителна,
кротка и смела
опра ли се в твоето рамо.

Бъди дълго за нас, мамо, 
с набраздено, но светло лице,
прегръщай ни с чисти ръце...
приютени в любящо сърце
силни сме, мамо. 


 

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??