16.10.2016 г., 14:04 ч.  

Красивият ад 

  Поезия » Пейзажна
372 2 5

Не поглеждай ти повече назад.
Забрави за тъгата – поредният ад.

 

Вдигни очи прегърни този свят.
Превърни празните му листи

в картини с искрен цвят.

 

Преоткрий красотата в тъжните очи.
В красив водопад скрий новите сълзи.

© Княгиня Нощ Всички права запазени

посветено на М.А.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??