Oct 16, 2016, 2:04 PM  

Красивият ад 

  Poetry » Landscape
373 2 5

Не поглеждай ти повече назад.
Забрави за тъгата – поредният ад.

 

Вдигни очи прегърни този свят.
Превърни празните му листи

в картини с искрен цвят.

 

Преоткрий красотата в тъжните очи.
В красив водопад скрий новите сълзи.

© Княгиня Нощ All rights reserved.

посветено на М.А.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??