24.01.2017 г., 11:50 ч.

Красивото на това да живееш 

  Поезия » Свободен стих
854 1 3

 

 

Красиво е да бъдеш в миговете

край морето, когато небето се рисува

със блясъка на някой хванал ръката ти.

И щастливо е всяко кътче в сърцето,

вслушвайки се в приказките на палмите,

случващи се точно сега в този момент,

сливащи се с пясъка и бриза на смеха...

© Аниезе Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??