19.02.2021 г., 6:30 ч.

Кратка физика на съня 

  Поезия » Философска
236 0 1

успивам се във вчерашния вакуум

в пашкул увити сънищата лесно хващат мухъл

преде и дебне гладен паяк лаком

доде се разплете и моята обвивка съмне куха

 

във днешната мъгла задрямвам неспокойно

под хиляди хектопаскали сме всички заспали и аз

сетивоопасно търся човека, който

тихомълком, на сляпо, но гордо ще изтръгне и мене, и вас

 

от него самия

от нас

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??