Feb 19, 2021, 6:30 AM

Кратка физика на съня 

  Poetry » Phylosophy
231 0 1

успивам се във вчерашния вакуум

в пашкул увити сънищата лесно хващат мухъл

преде и дебне гладен паяк лаком

доде се разплете и моята обвивка съмне куха

 

във днешната мъгла задрямвам неспокойно

под хиляди хектопаскали сме всички заспали и аз

сетивоопасно търся човека, който

тихомълком, на сляпо, но гордо ще изтръгне и мене, и вас

 

от него самия

от нас

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??