21.05.2010 г., 12:18 ч.

Кратко послание към залеза 

  Поезия » Философска
987 0 6

Кратко  послание  към  залеза  

 

Нали разбра,       

че вече

съм изстинал,

откакто проумях,

че носиш мрак.

 

Червен си...

И красив си…

Но си минало.

 

Изчезвай,

за да дойдеш.

 

Утре.

 

Пак.

 

© Александър Калчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??