7.07.2015 г., 22:36 ч.

Кратко, точно и ясно 

  Поезия » Философска
804 0 3

Сега...

е лятна суетня.

Ще дойде

есенна хармония.

И после –

зимната агония.

 

А пък за някои цветя...

не ще настъпи пролетта!

© Лъчезар Геловски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??