Jul 7, 2015, 10:36 PM

Кратко, точно и ясно 

  Poetry » Phylosophy
694 0 3

Сега...

е лятна суетня.

Ще дойде

есенна хармония.

И после –

зимната агония.

 

А пък за някои цветя...

не ще настъпи пролетта!

© Лъчезар Геловски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??