9.11.2017 г., 23:01 ч.

Краткостишия – ХIV 

  Поезия » Друга
468 3 9

Възвисяване.

След дългото ми хвъркане,

стъпих на земята.

 

 

 

Прекършен клон –

Любовта ми затвори телефона.

Тишината се разплака.

 

 

 

Галена нежност –

две дъги бавно

изследват телата си.

 

 

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??