9 nov 2017, 23:01

Краткостишия – ХIV 

  Poesía » Otra
467 3 9

Възвисяване.

След дългото ми хвъркане,

стъпих на земята.

 

 

 

Прекършен клон –

Любовта ми затвори телефона.

Тишината се разплака.

 

 

 

Галена нежност –

две дъги бавно

изследват телата си.

 

 

© Латинка-Златна Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??