Nov 9, 2017, 11:01 PM

Краткостишия – ХIV 

  Poetry » Other
540 3 9

Възвисяване.

След дългото ми хвъркане,

стъпих на земята.

 

 

 

Прекършен клон –

Любовта ми затвори телефона.

Тишината се разплака.

 

 

 

Галена нежност –

две дъги бавно

изследват телата си.

 

 

© Латинка-Златна All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??