7.03.2010 г., 0:14 ч.

Кратък списък на неща от първа необходимост 

  Поезия
1234 0 13

Искам ново перде.

Тапицер за диване

и ракия с мезе,

и да звънна на мама.

Да ми купиш сладкиш

или някаква рокля

от известен бутик,

или дълга разходка.

Искам всички неща

(като в скрита реклама)

и деня, и нощта,

и обяд по  пижама.

Искам черно кафе

и оранжева бира.

Много чисти ръце,

едър старец в комина.

Малък задник и ханш.

Книга с твърди корици.

Незалепващ тиган.

Може чифт ръкавици.

Общо взето излиза,

че светът е голям

и за всички капризи

 вечно има таван.

Само ти си промоция,

далавера, кяр,

моят мъж, моят спътник,

моят искан кошмар...

 

© Евгения Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??