17.05.2007 г., 10:08 ч.

Краят 

  Поезия
538 0 0
 

Сърцето ми е като бездънна яма...

Душата ми се свлича в пропастта.

За мен надежда вече няма...

Толкова съм близо до смъртта.

Късно е за щастието и радостта,

късно е вече да пролея сълза.

Ти ми отне и последната капка топлина,

остави ме дори без душа.

Усещам, че краят наближава,

Не мога да живея повече в лъжа.

Сбогом, любими, и прощавай!

Но аз няма да ти простя,

защото ти уби в мен любовта!!!

© Ани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??