Сърцето ми е като бездънна яма...
Душата ми се свлича в пропастта.
За мен надежда вече няма...
Толкова съм близо до смъртта.
Късно е за щастието и радостта,
късно е вече да пролея сълза.
Ти ми отне и последната капка топлина,
остави ме дори без душа.
Усещам, че краят наближава,
Не мога да живея повече в лъжа.
Сбогом, любими, и прощавай!
Но аз няма да ти простя,
защото ти уби в мен любовта!!!
© Ани All rights reserved.