Отивам си без шум и суета.
А беше елегантно-пълна чашата.
Усети ли, че не е от стъкло?...
Допря се до ръба й. Но за кратко.
Завесата се спусна този път.
Останаха програми от спектакъла.
Въртя се дълго филм: На кръстопът.
Но ето, че и края му дочакахме.
Жадуващата публика за next
безшумно се оттегли от местата си.
На гарата... На онзи коловоз -
потегли тежко и отмина влакът.
© Людмила Билярска Всички права запазени
-----------
Благодаря ти за куража Краси! До нови поезии!
----------
Ох, Боже, Ванина... Хубав уикенд!
----------
Самата нежност си, мила Еми! Прегръщам те!
-----------
Липсваше ми, Радослав! Поздрави, скъпи приятелю!