27.03.2011 г., 9:45 ч.

Краят е важен 

  Поезия » Друга
646 0 1

Коридорът блести.
Непознат аромат
те притегля магнитно,
няма образ и звук - 
само чувство проникващо
през слой недоверие,
тихо, нежно трептение 
с торнадена сила
помита безверие - 
дарява закрила.
Коридорът блести - 
не е нужно да тичаш,
но с усмивка тръгни.
В края пише - "обичам те".


http://www.youtube.com/watch?v=o0-F8o12p7w&feature=player_embedded

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??