16.08.2021 г., 15:32 ч.

Краят помежду ни 

  Поезия » Любовна
463 1 0

Не ме моли да ти простя,

грешките са твърде много!

Върви при другата жена

и започни живота си наново!

 

Не питай как се чувствам аз сега.

Не мога да опиша с думи!

Сам виждаш ни напусна любовта.

Настъпи краят помежду ни!

 

И няма място за сълзи,

за упреци и празни думи!

Вдигни глава и продължи,

това е краят помежду ни!

© Дора Гочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??