6.09.2021 г., 19:43 ч.

Крилата 

  Поезия » Свободен стих, Друга
407 0 0

Обгръщат ме 
не ме пускат
не мога да дишам..
сякаш излизат от мрака,
за да се впият в кожата ми
Боли ме
не докосвай тази част от мен
не искам да виждаш
не ме гледай
такава - ничия.

 

Кой ти каза, че съм ангел?
по кого се подведе 
къде е зората в тази тъма
далече, толкова далече
бягай, хайде, бягай вече.

 

Не обгръщай и ти като крилата
тази малка непозната
не й шепти, мълви хич
тя не чува, ни вижда
тя не познава никого
не знае 
не иска
не копнее
бягай, хайде, бягай вече.

 

 

Умолявам те отвъд крилата.

 

 

Камелия Илиева (Kami Choi Ilieva)

М.2020

© Камелия Илиева Всички права запазени

Произведението е включено в:
  901 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??