11.08.2007 г., 14:03 ч.

Криле на желанието 

  Поезия
961 0 1

Нима случайност е, че всеки щом мечтае,

винаги нагоре гледа,

а щом към миналото се обръща,

погледа надолу в плочките забива.


Горе, горе в небесата,

там животът сякаш има цвят,

защото тука на земята,

всичко е изпълнено от мрак.


Нима възможно е...

винаги любов да даваш

и никога да не получаваш?

Нима възможно е... ?

 


Небе,

слънце,

море,

музика,

любов...

все неща,

за които ангелско сърце мечтае,

ангел с две крила,

във всяко по една душа,

крила с желание напиращо да играе.


Желание, искащо просто да излети !

© Кирил Юнаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • .."Желание, искащо просто да излети !"
    Полети на крилете на нежната си поезия, Кирил! Поздрав за красивия стих
Предложения
: ??:??