26.06.2009 г., 12:10 ч.

Криминале 

  Поезия » Друга
527 0 3

След всички особени мнения,
които дочух,
тази нощ си съблякох думите
и останах по дух.

И настана една особена
невеществена голота.
Тиха жена се промъкна
с разхвърляната си душа.

После някой викна полиция,
понеже дочул странен шум -
приличало на боричкане
между  два броя "Едно наум".

Униформените заварили
в гардероба на мисълта
три омачкани срички -
моето "НЕ" и твоето "ДА, ДА!".

© Красимир Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??