8.08.2006 г., 17:11 ч.

Кристална чаша 

  Поезия
723 0 1

Гледаш ме, като че ли съм прозрачна.
Изпитваш сякаш моята чупливост.
Едно кристалче се отчупи от очите ми -
една сълза, за обич пропиляна.

Докосваш ме, а сякаш съм стъкло -
студена, бледа и прозрачна.
Докосваш с устни моето чело,
а всъщност си целунал... чашата.

© НЯКОЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тук има нещо,което ми харесва.Интересно преливат нещата едно в друго..Общо взето е така..
    Поздрав!
Предложения
: ??:??