Aug 8, 2006, 5:11 PM

Кристална чаша 

  Poetry
762 0 1

Гледаш ме, като че ли съм прозрачна.
Изпитваш сякаш моята чупливост.
Едно кристалче се отчупи от очите ми -
една сълза, за обич пропиляна.

Докосваш ме, а сякаш съм стъкло -
студена, бледа и прозрачна.
Докосваш с устни моето чело,
а всъщност си целунал... чашата.

© НЯКОЯ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тук има нещо,което ми харесва.Интересно преливат нещата едно в друго..Общо взето е така..
    Поздрав!
Random works
: ??:??