23.03.2012 г., 6:36 ч.

Кристална капка 

  Поезия
383 0 1

Кристална капка отдели се

от очите ми сега.

Кристална капка долепи се

на устните ми в нощта.

Кристална капка през сърцето ми премина

като неочакван гост,

рани го с чистотата си коварна

и то вече не стои на пост.

Кристална капката разби се,

докоснала се до моите нозе.

Като милионите сълзи заби се

в раненото мое сърце.

Парчета кристални блещукат

в очите. Болезнена тъга чете се

в мечтите несбъднати

в живота на бедното сърце.

© Маги Златева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти! Еми старая се, но все още съм нова в писането на поезия... Ще се усъвършенствам постепенно, предполагам
Предложения
: ??:??