2.02.2019 г., 18:41 ч.

Криво огледало 

  Поезия » Бели стихове, Друга
328 2 2

представата за себе си

е най-кривото ни огледало

а най-често

в него се взираме

 

прегърбена е истината

под напора на толкова желания

друго лице

друго място

друго време

друга любов

друг живот

 

само една и съща смърт

тогава е началото ни

 

съжаленията са мъглата в очите ни

а отражението е толкова бистро

 

стъклена врата

зад нея миналото маха на бъдещето

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесва ми!
  • Чуждите огледала са още по криви. Ако вземеш да се оглеждаш в тях... Опазил те Бог!
    Гледам си в моето огледалце, криво, ама е криво помоему
Предложения
: ??:??