15.02.2020 г., 20:59 ч.

Криво огледало 

  Поезия
633 2 2

Животът е криво огледало,

в него всеки другите оглежда.

За един край, за друг начало. 

История такава се нарежда. 

 

Не всичко е каквото виждаш

дори когато много си видял

така че, без да се обиждаш,

не бързай ти със флага бял.
 

Понякога зад младото лице

се крие пясъкът на вековете,

а във вкамененото сърце

може да покълне ново цвете :)

 

 

 

 

 

© Бистра Стоименова Всички права запазени

Отдавна няма място в този свят,
за Палечки наивни и Снежанки.
Тук зли царици приказки редят,
зад маските на влюбени русалки.
А аз потъвам в лепкава мъгла, ...
  1085 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??