Feb 15, 2020, 8:59 PM

Криво огледало 

  Poetry
655 2 2

Животът е криво огледало,

в него всеки другите оглежда.

За един край, за друг начало. 

История такава се нарежда. 

 

Не всичко е каквото виждаш

дори когато много си видял

така че, без да се обиждаш,

не бързай ти със флага бял.
 

Понякога зад младото лице

се крие пясъкът на вековете,

а във вкамененото сърце

може да покълне ново цвете :)

 

 

 

 

 

© Бистра Стоименова All rights reserved.

Отдавна няма място в този свят,
за Палечки наивни и Снежанки.
Тук зли царици приказки редят,
зад маските на влюбени русалки.
А аз потъвам в лепкава мъгла, ...
  1103 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??