12.01.2024 г., 11:12 ч.

Кривокрушение 

  Поезия » Епиграми
144 0 0

Порнографско потребление

е малко добро,

ала нейно измишление

голямо е зло.

Силикон-грозота

не ще спаси света.

Силна коремна храна,

слаба духовна среда.

Днес беля,

утре грях.

Страсти скверни,

Луциферни.

Ритъмна хипноза - 

кървава угроза

като захароза.

Неотворени свестни страници

са затворени вечни граници.

Компютрите са числово двоични,

злодеите са нравно неприлични,

серсемите са полово троични.

Да си мачо е болест душевна,

неатлет пък е горест телесна.

Мускулоархат е изстребително положение,

е мускалокрация изкуствено построение.

© Венко Василкин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??