19.03.2009 г., 8:30 ч.

Кризата 

  Поезия » Хумористична
616 0 7

 


Упорито някой хлопа,

отворих - мърлява клошарка.

- Вратата, моля, не затваряй,

ще бъда твоята другарка.



Кризата е, веднага я познах,

поисках вратата да затворя.

Но стъпила е тя на прага

и с нея как ще се преборя.



Сетих се, избори ще чакам,

там лесно всичко обещават.

Партии ще се надлъгват

и кризата ще побеждават.



Спокойно вече си живея,

нищо, че заплатите не чакам.

Партии ще ме спасяват,

изборите само да дочакам.

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??