13.07.2016 г., 20:38 ч.

Кротуване 

  Поезия » Друга
326 0 0

 

Кротуваме в заключени пространства

сред лъжи, че дишаме свободно.

Насън безспирно странстваме,

без да напускаме края си роден.

 

И рядко себе си запитваме

защо така се получава –

дали от нас зависи всичко

или съдбата странна надделява.

 

Навярно отговорът ще е неприятен,

вместо да е какъвто го желаем.

Голи отлитат душите, дори без халат,

а не искаме да го признаем.

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??