30.03.2013 г., 12:41 ч.

Круиз по мокета 

  Поезия » Еротична
1054 0 8

---


На гърба ти по ствола целувки безброй са разпръснати —
озвучени безсрамно с поредния нощен акорд.
Те пътуват круизно към островче, спряло на кръста ти
и неспирно повтарят ту "ляво", ту "дясно на борд"...

Често губя посока, но стискам в ръцете си руля
и опазвам честта ти — велик босоног капитан!
Вятър в палмите духа, кокосови орехи брули —
те тежат млечно-бели, притихнали в твоята длан...

А диванът е кораб и пори вълни по мокета,
и прозира през нашите кожи победният флаг.
С теб сме двама герои в пиратска любовна вендета,
укротили тайфуна — безпясъчен, лунен и благ...

 

 

---

© Станислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??