Кръгове... Кръгове...
Малки... Големи...
Кръгове светли
на Любовта...
Човекът, обичащ
най-близките хора,
в най-малкия кръг
ги събра...
Има и кръгове,
средно големи,
на хора
с пламтящи сърца...
Чуждата болка
за своя приели!...
Малцина са те
по света...
Последният кръг
е толкоз огромен!
Единствен е той...!
Несравним!!!
Бог всички обича,
но все пак защо ли
всичките ний
Му горчим?...
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени
Чудесен стих, дано повече хора се замислят като теб!!!