20.11.2013 г., 21:05 ч.

Кръговрат 

  Поезия
733 0 2

Когато си отиде половината

от цялото, дарило Ви с живот.

Когато трима станат четиримата

и изчезне всичко, дето е Било,

 

тогава всеки празник става мъчен,

а всяка мъка - малко по-добра.

И се завърта кръговрат порочен,

Живот му казват, сбъркана игра.

 

Нечетните не могат да са четни.

А четните боли да са нечетни.

© Калина Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??