20.11.2006 г., 8:58 ч.

Кръговрат 

  Поезия
516 0 0

Казваш, че ме обичаш,

а след това към друга тичаш.

Казваш: “Искам да те любя”,

а после сякаш, че те губя.


Какво става с нас – не зная,

как и къде ще му излезе края?!

Всичко толкова объркано изглежда,

че в душата си не искам да поглеждам.


В кръговрат попаднахме и двама,

в кръговрата на една измама.

А калейдоскопът се върти, върти

и всичко пак повтаря се, нали?!


Сега не зная вече кой си,

сега не зная вече Аз коя съм.

Единствено те моля: “Ти прости!”

и по-добре за мене никога недей мисли!

© Марина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??