29.10.2009 г., 14:18 ч.

Кръговрат 

  Поезия
545 0 11

 

 

Кръговрат

 

Зима е. Сняг още няма.

Стъпва студът по

отсрещните покриви.

Вие в дъхчета въздухът.

Диша из целия град.

 

Тропат забързани шалчета -

улици в многоцветни палта. 

Сгушени хората, сгушени!

Над тях върти се студът.

 

Времето се събужда, после заспива -

казват му кръговрат. Чудо голямо!

Аз за човеците  питам -

видело ли е в техния свят?

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??