19.01.2010 г., 11:07 ч.

Кръговрат 

  Поезия » Друга
521 0 13

Пролет

 

Новородена мисъл - волна самодива -

като нестинарски огън не застива... 

Вълшебност

 

Лято

 

Вечерница в прегръдка със Пегас

във вълшебен полет е над нас...

Неземност

 

Есен

 

Чувствата задрямват, макар че

вятърът се влюби във глухарче... 

Бъдещност

 

Зима

 

Злото под камък се крие,

направих му звездна магия... 

Всесилност

 

 

Кръговрат

 

В шепа надеждите стискам,

да прегърна живота аз искам...

Прераждане

 

 

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??