Пролет
Новородена мисъл - волна самодива -
като нестинарски огън не застива...
Вълшебност
Лято
Вечерница в прегръдка със Пегас
във вълшебен полет е над нас...
Неземност
Есен
Чувствата задрямват, макар че
вятърът се влюби във глухарче...
Бъдещност
Зима
Злото под камък се крие,
направих му звездна магия...
Всесилност
Кръговрат
В шепа надеждите стискам,
да прегърна живота аз искам...
Прераждане
© Мария All rights reserved.