18.05.2010 г., 9:56 ч.

Кръговрат 

  Поезия » Философска
624 0 0

Кръговрат

 

 

 

 

Младостта ми - дар от господ, господар

на убиеца си роб.

Кръвта ми - бурна, изтече бавно, привикан

бях от бог.

Само смърт видях във рая, ад от мор и скръб

до гроб.

Уж жив и след края, а финална песен пак запява

поп.

 

 

 

Дори и в гроба,  в крепост на самотен остров,

 

бях там горе и над моя ров все търсих мир.

 

 

Ала реалността не спира да презира съня в покоя,

 

че духът ми бродещ, всели се в тяло на вампир!

© Слав Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??