Погреби си сърцето - непотребното,
щом няма да го даваш ти на никоя!
Че моето разболя се, бедното,
от премного чакане и обещания!
Горчи ми въздишки да преглъщам
и да крия болката в очите си.
И никога да не мога да си връщам
нещата загубени! И мечтите си!
Погреби го! Не давай надежди
на слабото в мен малко момиче!
Не подозира то, че го подвеждаш
и няма (със сигурност) да го обичаш!
Нека го няма сред живите (то почти и не диша)!
А само измъчва с присъствие! Само убива!
И ме кара с кървави устни да пиша
черни спомени (а това не ми отива)!
Направи го! В този сив, скучен ден!
... Друга си бе затворила сърцето за теб
и ти го затваряш сега за мен...!
© Ванеса Всички права запазени
Целувки